hsl-1

Onderhoudscontract voor hogesnelheidslijn

Infraspeed Maintenance B.V. en Thales hebben een contract getekend voor de Hogesnelheidslijn – Zuid. Het contract heeft een looptijd van drie jaren en voorziet in het onderhoud van kritische zaken zoals wisselaandrijving, treinbesturing en de nieuwe generatie assentellers.

Aangezien Infraspeed Maintenance B.V. het beheer van deze lijn tot medio 2036 in opdracht heeft, zal Thales proactief meedenken over het toepassen van Intelligent Asset Management om de totale beschikbaarheid van deze lijn verder te optimaliseren.

Tevens zal een plan van aanpak worden opgesteld om de genoemde Thales onderdelen te upgraden naar de huidige technologische stand.

Directeur Dhr. Arnold Hornung van Infraspeed Maintenance B.V. bevestigt dat de beschikbaarheid van de lijn Hogesnelheidslijn-Zuid van groot belang is. Men doet er alles aan om deze beschikbaarheid ook in de toekomst te kunnen blijven waarborgen en Thales zal daar hun toegevoegde waarde aan kunnen blijven leveren. Niet alleen als leverancier, maar meer als partner dan voorheen, aldus Dhr. Hornung.

Terug naar het overzicht

Gepubliceerd op:
31 maart 2014

Deel deze Alert met je netwerk:

Meld u aan voor ThalesAlerts

Dhr. Mevr.ThalesAlerts doorsturenHallo,

Deze ThalesAlerts wil ik je graag laten zien:

http://thalesalerts.nl/2014/Maart/Onderhoudscontract%20voor%20hogesnelheidslijn.doc/

ThalesAlerts afmelden


Neem contact op met ThalesAlerts

Dhr. Mevr.