lloyds

Thales weer ISO gecertificeerd

In de afgelopen week was een team van Lloyds te gast bij Thales voor de hercertificeringsaudit voor de ISO9001 en de AQAP-standaarden. Na een groot aantal interviews met een diverse medewerkers kon Lloyds de geruststellende mededeling doen dat de certificatie weer voor drie jaar zou worden verlengd.

De certificering van Lloyds voor ISO en AQAP houdt in dat is aangetoond dat Thales alle processen duidelijk heeft beschreven en dat de medewerkers zich er ook aan houden. Alleen dan kan kwaliteit gegarandeerd worden.

In de rapportage noemden de auditors enkele sterke punten van Thales, waaronder eenduidigheid en balans in het kwaliteitssysteem, de wijze waarop we van project naar product life cycles gaan en het gebruik van eenvoudige, maar wel krachtige, verbeter methodieken.

Wat er dan geen kritiek? Natuurlijk was die er. Het voldoen aan een kwaliteitssysteem is geen status, het is een continu proces. In een organisatie die zo dynamisch is als Thales blijven altijd punten over die verbeterd kunnen worden. Om in Lloyds termen te blijven: er waren enkele minor non-conformances. We gaan hard mee aan het werk om verbetering aan te brengen op deze punten.

Terug naar het overzicht

Gepubliceerd op:
31 januari 2014

Deel deze Alert met je netwerk:

Meld u aan voor ThalesAlerts

Dhr. Mevr.ThalesAlerts doorsturenHallo,

Deze ThalesAlerts wil ik je graag laten zien:

http://thalesalerts.nl/2014/Januari/Lloyds.doc/

ThalesAlerts afmelden


Neem contact op met ThalesAlerts

Dhr. Mevr.