cheque

Groeien en bloeien bij Thales Huizen

Woensdagochtend 29 januari werd collega Bert Verdiesen bij Thales in Huizen verrast.  Bert is Program & Product Line Manager en werd in het zonnetje gezet omdat hij de 1000ste  inschrijving deed op het Thales leerportaal.  Om dit te vieren ontving hij naast een bloemetje ook van partner Schouten en Nelissen een cheque twv een dagopleiding naar keuze.

Bij Thales staat leren en ontwikkelen hoog op de agenda.  Het online leerportaal is een half jaar geleden geïntroduceerd. Het geeft medewerkers een overzicht tot het leeraanbod en blijkt een succesvol middel om collega’s te enthousiasmeren.

Vacatures
Op dit moment hebben we 125 vacatures verdeeld over de vestigingen in Hengelo, Huizen, Eindhoven en Delft. In Huizen hebben we nu 20 vacatures waarvoor we collega’s zoeken.

Omdat we groeiende zijn verwachten we in 2014 nog eens 10 vacatures in Huizen aan te kunnen bieden. We bieden als hightechbedrijf banen aan uiteenlopend van communicatie coördinator, software-system engineers, cyber security consultants, sales managers, service level managers en senior netwerk architecten.

Innovatie
Productinnovatie en snel inspelen op de nieuwste technologische mogelijkheden, dat zijn de drijfveren van Thales. Thales in Huizen heeft drie activiteiten vertegenwoordigd, namelijk Thales Transportation Systems (o.a. OV-poortjes en het beveiligings- en betaalsysteem), Communicatiesystemen en Cyber Security.

Terug naar het overzicht

Gepubliceerd op:
31 januari 2014

Deel deze Alert met je netwerk:

Meld u aan voor ThalesAlerts

Dhr. Mevr.ThalesAlerts doorsturenHallo,

Deze ThalesAlerts wil ik je graag laten zien:

http://thalesalerts.nl/2014/Januari/Groeien%20en%20bloeien%20bij%20Thales%20Huizen.doc/

ThalesAlerts afmelden


Neem contact op met ThalesAlerts

Dhr. Mevr.