nieuwbouw

Eerste gebouwen opgeleverd

Het nieuwbouw project van Thales vordert gestaag. De eerste gebouwen zijn inmiddels opgeleverd.

cheque

Groeien en bloeien bij Thales Huizen

Woensdagochtend 29 januari werd collega Bert Verdiesen bij Thales in Huizen verrast. Bert is Program & Product Line Manager en werd in het zonnetje gezet omdat hij de 1000ste inschrijving deed op het Thales leerportaal. Om dit te vieren ontving hij naast een bloemetje ook van partner Schouten en Nelissen een cheque twv een dagopleiding naar keuze

ESSM lancering

APAR slaagt weer voor testen

Het Deense marineschip HDMS Peter Willemoes heft onlangs op volle zee testen uitgevoerd waarin de Thales APAR radar aan moest tonen in staat te zijn om missiles te geleiden naar luchtdoelen. De testen gingen zoals verwacht: alle vier de dreigingen werden door middel van APAR onschadelijk gemaakt.

lloyds

Thales weer ISO gecertificeerd

In de afgelopen week was een team van Lloyds te gast bij Thales voor de hercertificeringsaudit voor de ISO9001 en de AQAP-standaarden. Na een groot aantal interviews met een diverse medewerkers kon Lloyds de geruststellende mededeling doen dat de certificatie weer voor drie jaar zou worden verlengd.

dubblele mijl

Dubbele Mijl clinics weer van start

Op donderdag 23 januari werkte een groepje Thales bikkels de eerste gezamenlijke training af voor de Dubbele Mijl van Hengelo. Dit is een hardloopwedstrijd over een afstand van 3,2 kilometer. Thales speelt een belangrijke rol bij de organisatie van dit evenement.

Meld u aan voor ThalesAlerts

Dhr. Mevr.ThalesAlerts doorsturenHallo,

Deze ThalesAlerts wil ik je graag laten zien:

http://thalesalerts.nl/2014/Januari/

ThalesAlerts afmelden


Neem contact op met ThalesAlerts

Dhr. Mevr.