SOTAS

Brazilië kiest voor SOTAS

Het Braziliaanse leger heeft een order geplaatst voor de levering van Sotas communicatiesystemen ten behoeve van verscheidene voertuigprogramma’s. De systemen worden in juni van dit jaar geleverd. Het onderhoud zal ook door de eindgebruiker worden uitgevoerd.

De eerste partij Sotas systemen werd aangeschaft in 2011 om te testen in diverse pantservoertuigen. Het Braziliaanse leger verklaarde dat Sotas op alle vlakken voldoet aan de strenge eisen. De redenen om voor Sotas te kiezen waren de uitstekende prestaties, de modulaire opbouw die opgrades eenvoudig mogelijk maakt, de wereldwijde gebruikerservaringen en het gebruiksgemak.

In een militair voertuig is Sotas het centrum van alle communicatie, zowel stem als dat. Één van de voertuigen waar Sotas in wordt geïnstalleerd is de Guarani. Dit programma kan uitgroeien tot meer dan 2000 voertuigen.

Gerben Edelijn, CEO van Thales Nederland: “Brazilië is zijn strijdkrachten sterk aan het moderniseren en het vertrouwen dat men in Thales heeft bewijst dat wij uitstekend in staat zijn om tegemoet te komen aan de wensen van veeleisende gebruikers. Sotas is de meest geavanceerde communicatieoplossing en het systeem zal de effectiviteit van de Braziliaanse Landmacht op alle niveaus enorm verhogen.”

Terug naar het overzicht

Gepubliceerd op:
28 februari 2014

Deel deze Alert met je netwerk:

Meld u aan voor ThalesAlerts

Dhr. Mevr.ThalesAlerts doorsturenHallo,

Deze ThalesAlerts wil ik je graag laten zien:

http://thalesalerts.nl/2014/Februari/Brazili%C3%AB%20kiest%20voor%20SOTAS.doc/

ThalesAlerts afmelden


Neem contact op met ThalesAlerts

Dhr. Mevr.