OV chipcard poortjes

Thales krijgt contract voor OV chipkaart apparatuur Noord Zuidlijn

Deze week tekenden de stad Amsterdam en Thales Transportation Systems na een Europese aanbestedingsprocedure een contract voor de realisatie en het onderhoud van OV-Chipkaart apparatuur voor de Noord/Zuidlijn. Met het contract is een bedrag van rond de 11 miljoen euro gemoeid.

SMART-S Mk2

Thales op nieuwe Maleisische schepen

Thales heeft een opdracht gekregen voor de levering van zes SMART-S Mk2 rondzoekradars en zes CAPTAS-2 sonar systemen, Deze sensoren zullen worden geïnstalleerd op de zes in aanbouw zijnde patrouilleschepen van de Koninklijke Maleisische Marine.

Scout Mk3

Contract voor nieuwe Scout Mk3 radar

Thales heeft een order ontvangen voor de levering en installatie van een Scout Mk3 rondzoek radar. De radar zal worden geplaatst op het Joint Support Ship dat momenteel wordt gebouwd door Damen Schelde Naval Shipbuilding in opdracht van de Nederlandse Defensie Materieel Organisatie.

Oplaadpaal

Thales weer beetje duurzamer

Bij de Thales vestiging in Huizen zijn onlangs laadpalen geïnstalleerd voor het opladen van elektrische auto’s. Zowel aan de voorkant van het gebouw als aan de achterkant komt een laadpaal met twee oplaadpunten.

SOTAS

Brazilië kiest voor SOTAS

Het Braziliaanse leger heeft een order geplaatst voor de levering van Sotas communicatiesystemen ten behoeve van verscheidene voertuigprogramma’s. De systemen worden in juni van dit jaar geleverd. Het onderhoud zal ook door de eindgebruiker worden uitgevoerd.

Meld u aan voor ThalesAlerts

Dhr. Mevr.ThalesAlerts doorsturenHallo,

Deze ThalesAlerts wil ik je graag laten zien:

http://thalesalerts.nl/2014/Februari/

ThalesAlerts afmelden


Neem contact op met ThalesAlerts

Dhr. Mevr.