ZrMs Groningen aangemeerd naast het DSEI gebouw

Thales op DSEI

In september vond in Londen de DSEI plaats: een defensiebeurs die iedere twee jaar wordt gehouden. DSEI is één van de grootste defensiebeurzen ter wereld en Thales was er prominent aanwezig.

Serious Gaming

Een serious game is geen spelletje

De uitdaging van Thales Customer Services en Support (CSS) is om de wereld van In-Service Support aan de klanten duidelijk te maken. Het antwoord: een “serious game”, uitgevoerd als een bordspel. In de game komen de logistieke en organisatorische aspecten van het in stand houden van complexe systemen zoals Radars en Command & Control systemen aan de orde.

De inspectie

The Red Engine is goedgekeurd

Solar Team Twente mag vanaf volgende week van start met het testen op de Australische weg! De zonneauto van het team, The Red Engine, is als eerste in haar klasse goedgekeurd door de Australian Road Authority. Deze keuring is nodig om in Australië de weg op te mogen.

Speech door Gerben Edelijn

Het hoogste punt is bereikt

De vlag werd gehesen, de confetti gelanceerd en de barbecue aangestoken: het hoogste punt van de nieuwbouw van Thales in Hengelo werd bereikt. Woorden van trots werden uitgesproken door de CEO’s van Dura Vermeer en Thales Nederland.

Meld u aan voor ThalesAlerts

Dhr. Mevr.ThalesAlerts doorsturenHallo,

Deze ThalesAlerts wil ik je graag laten zien:

http://thalesalerts.nl/2013/September/

ThalesAlerts afmelden


Neem contact op met ThalesAlerts

Dhr. Mevr.