PKR schip

Grote order voor Indonesische schepen

De Nederlandse scheepswerf Damen Schelde Naval Shipbuilding heeft Thales Nederland een order gegeven voor de levering en installatie van een volledige missiesuite voor de twee PKR klasse schepen die de werf aan het bouwen is voor de Indonesische Marine.

shuttle

Thales helpt ruimterommel opruimen

Het Swiss Space Agency gaat een begin maken met het opruimen van ruimterommel. Het bedrijf wil in 2018 een satelliet lanceren die een Zwitserse kunstmaan, met de naam Swiss Cube, oppikt en laat verbranden in de dampkring. De satelliet, met de naam Clean Up Sat, wordt gelanceerd met een onbemande Zwitserse shuttle vanaf een Airbus A300.

gcc-pcb

Eerste gebouw opgeleverd

Het nieuwbouw project van Thales vordert gestaag. Het eerste van de vier nieuwe gebouwen, het GCC-PCB, is onlangs opgeleverd.

Thales stand

Thales op de NIDV

Zoals ieder jaar organiseerde de NIDV op 21 november het NIDV Symposium & Tentoonstelling. Ahoy in Rotterdam was weer een uitstekende locatie. Thales, de grootste defensie-industrie in Nederland was aanwezig met een forse stand die een uitstekend beeld geeft van de diverse activiteiten van Thales in Nederland.

Meld u aan voor ThalesAlerts

Dhr. Mevr.ThalesAlerts doorsturenHallo,

Deze ThalesAlerts wil ik je graag laten zien:

http://thalesalerts.nl/2013/November/

ThalesAlerts afmelden


Neem contact op met ThalesAlerts

Dhr. Mevr.