De 'Holland' en de 'Zeeland' gezusterlijk naast elkaar

Tweede Geïntegreerde Mast geplaatst op Patrouilleschip Zeeland

Eind december 2012 is de tweede Geïntegreerde Mast geïnstalleerd op het tweede patrouilleschip van de Koninklijke Marine, PS ‘Zeeland’. Na de HrMs Holland is dit het tweede nieuwe patrouilleschip in dienst van de Marine dat de beschikking heeft over dit ultramoderne sensor- en communicatiesysteem. De installatie zelf werd uitgevoerd door de scheepswerf Damen De Schelde in Vlissingen.

Thales Huizen

THales Huizen op weg naar 20 jaar ISO9001

Op 14 januari heeft het welbekende Lloyds de Thales vestiging in Huizen geauditeerd in het kader van ISO 9001:2008. Het belangrijkste aspect van deze norm is het opzetten en het onderhouden van een kwaliteitsmanagementsysteem.

ProRail

ProRail en Thales zetten samenwerking voort.

ProRail en Thales sloten onlangs een vijfjarig full-service contract (FSC) af voor het beheer van het Asyn chronous Transfer Mode (ATM) netwerk. Het contract is een modernisering en verlenging van van de huidige samenwerking en is voor ProRail en Thales Huizen een essentiële schakel voor het beheer en de instandhouding van het landelijke ATM netwerk.

customer services

Customer Services in Polen

In de afgelopen jaren heeft Thales de positie in de maritieme markt in Polen enorm versterkt. Het modernisatie programma voor drie schepen van de ORKAN klasse werd positief afgerond in 2005.

Meld u aan voor ThalesAlerts

Dhr. Mevr.ThalesAlerts doorsturenHallo,

Deze ThalesAlerts wil ik je graag laten zien:

http://thalesalerts.nl/2013/Januari/

ThalesAlerts afmelden


Neem contact op met ThalesAlerts

Dhr. Mevr.