Allal Ben Abdallah op volle zee

Succesvolle test met Marokkaans fregat

In juni van dit jaar werd het derde Marokkaanse fregat van de Sigma klasse onderworpen aan de z.g. Sea Acceptance Trials (SAT). Het doel van zo’n test is om onder operationele omstandigheden de werking van alle systemen aan te tonen. Pas dan neemt de opdrachtgever het schip over van de bouwer. Alle Thales systemen aan boord van dit schip functioneerden zonder enig probleem.

Sypat

Abstractie van de werkelijkheid

Gedistribueerde simulatie, het gedrag van systemen simuleren en de performance daarbij vaststellen. Het is een steeds groter wordende trend. In deze simulaties worden echte systemen en gesimuleerde systemen gecombineerd.

Euronaval

Euronaval

Van 22 t/m 26 oktober was het voormalige vliegveld Le Bourget, bij Parijs, weer het onderkomen voor Euronaval. Dit is de grootste beurs op marinegebied in Europa. Euronaval wordt, zoals gebruikelijk met dit soort grote evenementen, iedere twee jaar gehouden.

Acquitaine

Thales sonars slagen voor operationele test.

In juni en juli warden de kwalificatietesten gehouden voor de sonars aan boord van de ‘Aquitaine’, een van de nieuwste fregatten van de Franse Marine. Deze sonars zijn ontwikkeld en gebouwd door Thales Underwater Systems, in Frankrijk.

Meld u aan voor ThalesAlerts

Dhr. Mevr.ThalesAlerts doorsturenHallo,

Deze ThalesAlerts wil ik je graag laten zien:

http://thalesalerts.nl/2012/oktober/

ThalesAlerts afmelden


Neem contact op met ThalesAlerts

Dhr. Mevr.