Thales stapt in cyber security

Thales Nederland stapt in Cyber Security

Tijdens het NIDV symposium op 15 november 2012, lanceerde Thales Nederland officieel Thales SecurITy Nederland. Hiermee speelt Thales nu ook in Nederland in op de cyberdreigingen waar publieke en private instellingen vandaag de dag mee te maken hebben. Met deze nieuwe business unit zet Thales haar expertise op het gebied van missie kritische systemen in om de impact van cyberaanvallen zo laag mogelijk te houden.

Groeimarkt Brazilië

Handelsmissies

De Nederlandse overheid organiseert regelmatig handelsreizen naar landen of regio’s die commercieel interessant zijn voor het Nederlandse bedrijfsleven. Afgelopen maand vonden er maar liefst twee plaats. Één naar India en één naar Brazilië. Thales Nederland nam deel aan beide reizen.

Thaleszaal Twents Techniekmuseum HEIM

Streng verboden af te blijven

Het Twents Techniekmuseum HEIM, waarvan Thales één van de ‘founding fathers’ is, gaat zich richten op toekomst en innovatie. Aangezien Thales in het museum een Radar- en Detectiezaal had ingericht, betekende deze koerswijziging voor Thales ook werk aan de winkel: onze zaal moest een nieuw gezicht krijgen.

Nieuwe inrichting in Huizen

In een nieuw jasje

In de Thales vestiging in Huizen zijn de ‘bewoners’ van de eerste en tweede verdieping naar hun nieuwe locatie op de derde en vierde verdieping verhuisd. De verbouwing van deze verdiepingen is nagenoeg afgerond.

Meld u aan voor ThalesAlerts

Dhr. Mevr.ThalesAlerts doorsturenHallo,

Deze ThalesAlerts wil ik je graag laten zien:

http://thalesalerts.nl/2012/november/

ThalesAlerts afmelden


Neem contact op met ThalesAlerts

Dhr. Mevr.