Luchtverdedigings- en Commando Fregat van de Koninklijke Marine met de SMART-L radar

SMART-L wordt geschikt voor raketdetectie

De vier luchtverdedigings- en commandofregatten (LC-fregatten) van de Koninklijke Marine kunnen in de nabije toekomst ballistische raketten op grotere afstand detecteren en volgen. Defensie tekende woensdag een contract met Thales Nederland voor de aanpassing van de zogenoemde SMART-L langeafstandsradars. Alle vier de LC-fregatten krijgen dit systeem.

Explore

Explore prijsuitreiking

De Serious Innovation Game ‘Xplore’ zit erop. In de Thales Alerts van februari werd deze game aangekondigd en de afgelopen vijf maanden hebben ongeveer 350 Thales Nederland medewerkers er aan meegedaan. De afsluiting vond plaats tijdens een spetterende show in het Rabotheater van Hengelo.

Services

Integrale aanpak van services

Sales, Systems en Support kiezen voor een integrale aanpak. Onder de grote S van Samenwerking is voor de promotie van de Squire radar de weg ingeslagen van de Product Service System ( PSS ) methodiek. Een aanpak met een win-winsituatie voor het bedrijf en de klant.

Qubis

Thales verwelkomt Qubis

Met ingang van 1 juli is het secure-software ontwikkelbedrijf Qubis verhuisd van Enschede naar haar nieuwe onderkomen op het terrein van Thales in Hengelo. Hier zal Qubis een uitstekende plaats krijgen in een aantal vrijgekomen kantoorruimten.

Variant

Nieuwe Contracten

Onlangs heeft Thales Nederland enkele belangrijke contracten afgesloten met marines in het Midden Oosten. Het gaat hierbij om het leveren van nieuwe systemen en om het moderniseren van bestaande producten

Meld u aan voor ThalesAlerts

Dhr. Mevr.ThalesAlerts doorsturenHallo,

Deze ThalesAlerts wil ik je graag laten zien:

http://thalesalerts.nl/2012/juni/

ThalesAlerts afmelden


Neem contact op met ThalesAlerts

Dhr. Mevr.