Betere dienstverlening

Thales lanceert CeZaR 2.0

Thales Transportation Systems (TTS) lanceerde op 29 november CeZaR 2.0. Met een presentatie, een demo van de nieuwe features en een officiële openingshandeling.

Het team voor de 25e

De 25e SMART-S Mk2

Op 1 december ging de vijfentwintigste SMART-S Mk2 van Final Assembly over naar Test & Integratie. Reden voor een klein feestje met iedereen die de afgelopen jaren aan deze radar werkte.

Daisy is ook geschikt voor havenbewaking

Hoogwaardige sensortechnologie voor massatoepassing

Onder leiding van Thales is een consortium bedrijven en kennisinstellingen in Oost-Nederland op 1 januari gestart met de ontwikkeling van een radarmodule voor uiteenlopende toepassingen. Binnen het project Daring Applications & Innovations in Sensor Systems (DAISY) wordt een radarmodule ontwikkeld die in verschillende sectoren en voor diverse toepassingen gebruikt kan worden.

Bdomonderzoek op de rode planeet

Thales gaat naar Mars

Eind 2011 lanceerde NASA vanaf Cape Canaveral de “Curiosity”. Deze robot is nu onderweg naar Mars waar hij bodem- en atmosfeermonsters zal nemen en analyseren. De resultaten van dit onderzoek worden gebruikt voor een studie naar de mogelijkheden van leven op Mars. In “Curiosity” zijn electron tubes en laserapparatuur van Thales gebruikt.

Meld u aan voor ThalesAlerts

Dhr. Mevr.ThalesAlerts doorsturenHallo,

Deze ThalesAlerts wil ik je graag laten zien:

http://thalesalerts.nl/2012/januari/

ThalesAlerts afmelden


Neem contact op met ThalesAlerts

Dhr. Mevr.