Holland patrouilleschip met IM400

HOLLAND OP ZEE

In de Thales Alerts van December 2011 meldden we trots dat de eerste Integrated Mast (IM400) op het eerste schip van de nieuwe Holland klasse werd geplaatst. We kunnen nu melden dat de Holland met onze Mast het ruime sop heeft gekozen.

Binnenhof

Gebiedsinrichting met Serious Gaming

Het (her)inrichten van een gebied is een complexe aangelegenheid. Door de vele partijen die erbij betrokken zijn en de vele procedures die worden ingesteld om ervoor te zorgen dat alle belangen worden behartigd, duurt het vaak jaren voordat er een schop de grond in gaat.

plore: Serious Innovation

Xplore: Serious Innovation Challenge

Deze maand begint Thales met het Xplore project, een ‘serious innovation challenge’. Het is een online game waar alle medewerkers van Thales-NL aan mee kunnen doen.

Techno Days

Geslaagde Techno Days

Van woensdag 15 tot vrijdag 17 februari werden in de tentoonstellingsruimte van het Palais des Congres in Parijs de eerste Thales Techno Days gehouden. Er werden maar liefst 99 demonstraties van Thales innovaties gepresenteerd.

Dubbele Mijl

Dubbele Mijl gaat weer van start

Ieder jaar wordt in Hengelo de Dubbele Mijl gehouden, een prestatieloop van twee mijlen (ong. 3,3 km). De Dubbele Mijl wordt gelopen op de donderdagavond voorafgaand aan de welbekende FBK Games die ieder jaar eind mei wordt gehouden.

Meld u aan voor ThalesAlerts

Dhr. Mevr.ThalesAlerts doorsturenHallo,

Deze ThalesAlerts wil ik je graag laten zien:

http://thalesalerts.nl/2012/februari/

ThalesAlerts afmelden


Neem contact op met ThalesAlerts

Dhr. Mevr.