SOTAS, het multimedia communicatiesysteem van Thales

Service maakt het verschil

Sinds 2009 is Thales onderdeel van het M1A2S programma. Dit programma omvat de levering van Main Battle Tanks door de Amerikaanse overheid aan Saoedi-Arabië. Er is de afgelopen jaren veel energie gestoken in de – toen nog – potentiële Amerikaanse klant. Deze inspanningen beginnen nu hun vruchten af te werpen.

Doeltreffende aanpak

Thales heeft zich tijdens het hele project zeer servicegericht opgesteld. Niet alleen bij het oplossen van de problemen op locatie, maar – eerder al – door ondersteuning bij de integratie en het meedenken aan oplossingen voor problemen die veroorzaakt waren door derden. De reacties van de klant waren onder andere: ‘Jullie stellen je echt op als dienstverleners’ en ‘wat een geweldige intercom is de SOTAS M2’. Inmiddels is de samenwerking ronduit goed en heeft de klant aangegeven zeer tevreden te zijn over Thales als leverancier.

SOTAS is de centrale schakel die alle operationele communicatie in en tussen personen, voertuigen en commandoposten koppelt, integreert, deelt en afbeeldt. SOTAS realiseert op deze manier een genetwerkt omgevingsbewustzijn en verhoogt de effectiviteit van de missie.

Succesvolle toekomst

Door de positieve ervaringen in het eerste programma is de klant ervan overtuigd dat Thales ook tijdens het voortraject van projecten een waardevolle bijdrage levert. Inmiddels wordt er gewerkt aan vervolgprogramma’s voor enkele honderden voertuigen. Naast de communicatiesystemen levert Thales consultancy op het gebied van de communicatiearchitectuur in de voertuigen en ondersteuning bij de integratieactiviteiten.

Terug naar het overzicht

Gepubliceerd op:
17 februari 2011

Deel deze Alert met je netwerk:

Meld u aan voor ThalesAlerts

Dhr. Mevr.ThalesAlerts doorsturenHallo,

Deze ThalesAlerts wil ik je graag laten zien:

http://thalesalerts.nl/2011/februari/SOTAS%20USA.docx/

ThalesAlerts afmelden


Neem contact op met ThalesAlerts

Dhr. Mevr.