Ivo Opstelten in gesprek met Gerben Edelijn

Thales Nederland op NIDV Beurs

Op 1 december organiseerde de Stichting Nederlandse Industrie voor Defensie en Veiligheid (NIDV) haar jaarlijkse beurs in het Rotterdamse Ahoy. Dit evenement bestaat uit twee delen: een deel lezingen en presentaties en een deel expositie door deelnemende bedrijven.

Thales Nederland was één van de deelnemende bedrijven. Dit jaar besteedden we veel aandacht aan onze capaciteiten op het gebied van nationale veiligheid. Minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie toonde zich zeer geïnteresseerd hierin en liet zich uitgebreid voorlichten door Thales Nederland CEO Gerben Edelijn en Director Business Development Nationale Veiligheid Aart Jan Smits.

De NIDV heeft als doel om een optimale inschakeling van de Nederlandse industrie te bevorderen bij opdrachten van het Ministerie van Defensie. Ook kennis- en onderzoeksinstituten kunnen zich bij de NIDV aansluiten. De meningen, belangen en capaciteiten van de aangesloten bedrijven worden efficiënt en effectief uitgedragen naar de Nederlandse overheid, de politiek en de media.

Terug naar het overzicht

Gepubliceerd op:
19 juli 2012

Deel deze Alert met je netwerk:

Meld u aan voor ThalesAlerts

Dhr. Mevr.ThalesAlerts doorsturenHallo,

Deze ThalesAlerts wil ik je graag laten zien:

http://thalesalerts.nl/2011/december/Thales%20Nederland%20op%20NIDV%20Symposium%20en%20Tentoonstelling.doc/

ThalesAlerts afmelden


Neem contact op met ThalesAlerts

Dhr. Mevr.