Installatie geslaagd!

Eerste IM400 op 'Holland' geplaatst

Weer een mijlpaal voor de Geïntegreerde Mast! De eerste Mast (IM400) is door Damen Schelde Naval Shipbuilding in Vlissingen op het dek van het Oceangoing Patrol Vessel (OPV) ‘Holland' geplaatst.

Met een handdruk is de oprichting van D-Race bezegeld

Dutch Radar Centre of Expertise opgericht

Thales Nederland en TNO hebben samen het Dutch Radar Centre of Expertise (D-RACE) opgericht. Met deze strategische samenwerking kan innovatie in een nog hogere versnelling geschakeld worden.

Ivo Opstelten in gesprek met Gerben Edelijn

Thales Nederland op NIDV Beurs

Op 1 december organiseerde de Stichting Nederlandse Industrie voor Defensie en Veiligheid (NIDV) haar jaarlijkse beurs in het Rotterdamse Ahoy. Dit evenement bestaat uit twee delen: een deel lezingen en presentaties en een deel expositie door deelnemende bedrijven.

Gerben Edelijn neemt de Award in ontvangst

Thales Nederland beste werkgever van Twente

Thales Nederland heeft de Beste Werkgever Award gewonnen in de categorie profit. De Beste Werkgever Award is de jaarlijkse verkiezing van de beste werkgever in Twente en omstreken.

Hoe ziet Defensie er in 2050 uit?

Doe mee aan essaywedstrijd Defensie 2050

Met welke technologische ontwikkelingen moeten wij op een termijn van vijftig jaar rekening houden? Door het houden van een essaywedstrijd hopen het tijdschrift De Ingenieur en het Koninklijk Instituut van Ingenieurs KIVI NIRIA antwoorden te krijgen op deze vraag.

De nieuwe mast van de HrMs Van Speijk

HrMs VanSpeijk kan weer jaren mee

Hr. Ms. Van Speijk heeft als eerste Multi Purposefregat (M-fregat) een nieuwe mast gekregen. Het schip heeft het grote dok in Den Helder verlaten na het uitvoeren van het reguliere meerjarig onderhoud en het instandhoudingsprogramma M-fregatten.

Het team dat de Award in de wacht sleepte

Beloning voor Betrouwbaarheid

De prestaties van Thales Nederland op het gebied van leveringsbetrouwbaarheid zijn dit jaar bekroond met een 4 Star Supplier Excellence Award van Raytheon Space and Airborne Systems (SAS).

Thales vestiging in Delft

Innovatie is de kracht van Delft

De Thales vestiging in Delft bestaat 12,5 jaar! Reden voor een feestje met een terugblik en de plannen voor de toekomst.

Meld u aan voor ThalesAlerts

Dhr. Mevr.ThalesAlerts doorsturenHallo,

Deze ThalesAlerts wil ik je graag laten zien:

http://thalesalerts.nl/2011/december/

ThalesAlerts afmelden


Neem contact op met ThalesAlerts

Dhr. Mevr.